Δραστηριότητες στην Αργολίδα

από τα Anastasias Apartments στα Ίρια

Κατά τη παραμονή σας στα διαμερίσματα Anastasias στα Ίρια η ώρα μπορεί να περάσει αργά ή γρήγορα ανάλογα με το πώς επιθυμείτε να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας.Χαλαρώστε στη παραλία, απολαύστε τον ήλιο, κολυμπήστε στα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας των Ιρίων, επισκεφτείτε αρχαιολογικούς χώρους  της γύρω περιοχής ή πάρτε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες που σας προσφέρονται στην περιοχή. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα με το τι θα μπορούσατε να κάνατε αν και η λίστα είναι ατελείωτη.

Για τους λάτρεις των σπορ υπάρχουν πολλές δυνατότητες για θαλάσσια σπορ όπως θαλάσσιο σκι, windsurfing, canoeing καθώς και καταδύσεις. Υπάρχει η δυνατότητα για αναρρίχηση κατόπιν ραντεβού στο Βιβάρι ένα χωριό πολύ κοντά στα Ίρια καθώς και kite surfing στη Νέα Κίο, μόλις 5 λεπτά από το Ναύπλιο.

Επισκεφθείτε κάποια από τα μουσεία στο Ναύπλιο και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Λυγουριό. Δοκιμάστε μια γευσιγνωσία ούζου με την επίσκεψή σας στο τοπικό παραγωγό Ούζου με μια κανονισμένη εκδρομή, ή γευσιγνωσία κρασιού το απόγευμα σε έναν από τους παραγωγούς κρασιού στη Νεμέα.

Οι Φυσιολάτρες θα μείνουν κατάπληκτοι από την περιοχή ιδιαιτέρως την Άνοιξη και το Φθινόπωρο όταν τα αγριολούλουδα είναι στην καλύτερη εποχή τους.

Νοικιάστε ένα αυτοκίνητο και ρωτήστε μας για ιδέες του πού θα πάτε και τι πράγματα θα μπορούσατε να επισκεφθείτε.

 

 

 

 

Κάντε ΚράτησηΤώρα

 στα Anastasias Apartments

 
 

Πληροφορηθείτε για τη περιοχή κάνοντας κλίκ στα παρακάτω links:

Ίρια

Ναύπλιο

Αργολίδα

Πελοπόννησος

 
 
Ειδικές Προσφορές για την Κρίση! Επικοινωνήσετε μαζί μας
 
 

Διαμερίσματα Αναστασίας, Παρλαία Ιρίων, 'Ιρια, Αργολίδα, Πελοπόννησο - Tηλ: 27520 24674 - Κιν: 6974723400 - e-mail: info@anastasias-apartments.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behlaf of Anastasias Apartments, Iria. The design, photographs and texts are © Copyright 2010 All Rights Reserved