Η περιφέρεια της Αργολίδας στην Νότια Ελλαδά

Διαμερίσματα Anastasias, Ίρια, Αργολίδα, Πελοπόννησος

 

Η θέση των διαμερισμάτων Anastasias στην Χρυσή επαρχεία της Αργολίδος στην χερσόνησο της Πελοποννήσου είναι ένας δημοφιλής προορισμός για Έλληνες και ξένους τουρίστες λόγω της εύκολης πρόσβασης από την Αθήνα και το ότι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να ανακαλύψετε τη γύρω περιοχή.

Παγκοσμίως φημισμένα αξιοθέατα όπως αυτό των Μυκηνών, από το οποίο μια ολόκληρη εποχή πήρε το όνομά της, και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, του οποίου το αμφιθέατρό φιλοξενεί 16,000 άτομα, είναι μέρη που κεντρίζουν το ενδιαφέρον χιλάδων τουριστών από όλο το κόσμο.

Η Αργολίδα αποτελεί επίσης έναν από τους μεγαλύτερους "παραγωγούς" εσπεριδοειδών και ανάλογα με την εποχή που διασχίζει κανείς τους τοπικούς δρόμους μπορεί να "πλυμμηρίσει" τις αισθήσεις του με το άρωμα του λεμονιού και του πορτοκαλιού ή να δεί γινωμένα τα φρούτα στα δέντρα έτοιμα για να "κοπούν"

Επισκεφθείτε τις γύρω ενδιαφέρουσες περιοχές όπως η Κάντια, το Βιβάρι, το Δρέπανο, το Τολό, το Ναύπλιο, το Άργος, τη πυραμίδα στο Ελληνικό και το Λυγουριό (Το Μουσείο της Φυσικής Ιστορίας).

Η Αργολίδα έχει κάτι ενδιαφέρον για το καθέναν και τα διαμερίσματα Anastasias είναι μια υπέροχη επιλογή διαμονής.

 

 

 

 

Κάντε ΚράτησηΤώρα

 στα Anastasias Apartments

 
 

Πληροφορηθείτε για τη περιοχή κάνοντας κλίκ στα παρακάτω links:

Ίρια

Ναύπλιο

Αργολίδα

Πελοπόννησος

 
 
Ειδικές Προσφορές για την Κρίση! Επικοινωνήσετε μαζί μας
 
 

Διαμερίσματα Αναστασίας, Παρλαία Ιρίων, 'Ιρια, Αργολίδα, Πελοπόννησο - Tηλ: 27520 24674 - Κιν: 6974723400 - e-mail: info@anastasias-apartments.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behlaf of Anastasias Apartments, Iria. The design, photographs and texts are © Copyright 2010 All Rights Reserved