Η Πελοπόννησος στην Νότια Ελλάδα

Διαμερίσματα Anastasias, Ίρια, Αργολίδα, Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος θεωρείται από τους Πελοποννήσιους ότι είναι νησί. Είναι χωρισμένη από τη Στερεά Ελλάδα από το τεχνητό Ισθμό της Κορίνθου ενώνοντας τον Κορινθιακό κόλπο με τη θάλασσα του Αιγαίου στα Δυτικά.

"Σπίτι" αρχαιολογικών αξιοθέατων μεγάλης σημασίας, όχι μόνο της Ελλάδος άλλα και όλου του κόσμου όπως οι Μυκήνες, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το ιερό του Ασκληπιείου και η Ολυμπία, σπίτι των Ολυμπιακών Αγώνων, η Πελοπόννησος προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο.

Επισκεφθείτε τη δυτική πλευρά με τις μεγάλες πανέμορφες αμμώδεις παραλίες, την Ολυμπία, και τα παραθαλλάσια χωριά. Στο νότιο τμήμα βρίσκονται τα σπήλαια του Δηρού, η Καλαμάτα, ο Μυστράς, η Μεθώνη, η Κορώνη και το Γύθειο. Η Μονεμβασιά, το Αστρος και το Λεωνίδιο βρίσκονται στην ανατολική ακτή ενώ το Αίγιο, η Κόρινθος και το Ρίο ( Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου) στο βόρειο τμήμα. Τα Ίρια βρίσκονται βόρειοανατολικά της Πελοποννήσου και η τοποθεσία τους είναι ιδανικό ορμητήριο για να εξερευνήσετε την πανέμορφη Πελοπόννησο κάνοντας μονοήμερες εκδρομές.

Η Πελοπόννησος έχει εκπληκτικές παραλίες, βουνά, πόλεις, παραδοσιακά γραφικά χωριουδάκια- πραγματικά ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας!

 

 

 

 

Κάντε ΚράτησηΤώρα

 στα Anastasias Apartments

 
 

Πληροφορηθείτε για τη περιοχή κάνοντας κλίκ στα παρακάτω links:

Ίρια

Ναύπλιο

Αργολίδα

Πελοπόννησος

 
Ειδικές Προσφορές για την Κρίση! Επικοινωνήσετε μαζί μας
 
 
 

Διαμερίσματα Αναστασίας, Παρλαία Ιρίων, 'Ιρια, Αργολίδα, Πελοπόννησο - Tηλ: 27520 24674 - Κιν: 6974723400 - e-mail: info@anastasias-apartments.gr

This website is designed, hosted and maintained by e-magine solutions, Nafplion on behlaf of Anastasias Apartments, Iria. The design, photographs and texts are © Copyright 2010 All Rights Reserved