Μάθετε περισσότερα για την Αργολίδα

Αργολίδα..
και η γύρω περιοχή

Η τοποθεσία των διαμερισμάτων Anastasias στον νομό Αργολίδος στην χερσόνησο της Πελοποννήσου είναι ένας δημοφιλής προορισμός για Έλληνες και ξένους τουρίστες λόγω της εύκολης πρόσβασης από την Αθήνα και το ότι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για να ανακαλύψετε τη γύρω περιοχή.

Η Αργολίδα είναι γνωστή και ως ο τόπος καταγωγής του Αγαμέμνωνα μιας και εδώ βρίσκεται ο φημισμένος αρχαιολογικός χώρος των Μυκηνών και ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αρχαία θέατρα του κόσμου, το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου δείτε επίσης την ιστορική πόλη του Ναυπλίου, την πρώτη πρωτεύουσα της απελευθερωμένης Ελλάδας. Αυτά τα μέρη σε συνδιασμό με μερικές από τις ωραιότερες παραλίες της Ελλάδας ελκύουν επισκέπτες όλο τον χρόνο.

Η Αργολίδα είναι μια πράσινοι, γόνιμη περιοχή όπου βρίσκονται σε αφθονία πορτοκαλιές, λεμονιές και είναι μια έξοχη περιοχή για ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την φυσή.

Επισκεφθείτε μέρη ενδιαφέροντος όπως η Κάντια, το Βιβάρι, το Δρέπανο, το Τολό, το Ναύπλιο, το Άργος, η πυραμίδα του Ελληνικού και το Λυγουριό (Μουσείο Φυσικής Ιστορίας).

Η Αργολίδα έχει κάτι για όλους και το Anastasia Apartments είναι θαυμάσια επιλογή για την διαμονή σας.